Δημηουργία υπηρεσιών παρακαλώ περιμένετε

Διαφημιστείτε στο prognosi-kairou.gr


Η σελίδα σας προσφέρει τη δυνατότητα διαφήμισης και προώθησης της εταιρίας ή των προϊόντων σας μέσα από τις σελίδες μας από € 3,00/μήνα. Καθημερινά εκατοντάδες ταξιδευτές από όλο τον κόσμο αναζητούν πληροφορίες όπως, ξενοδοχεία, πτήσεις, εστιατόρια, προϊόντα και άλλες υπηρεσίες. Θέλετε να είστε μία από τις επιλογές τους; Σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας στοχοθετημένα και οικονομικά, μέσω εναλλακτικών πακέτων προβολής και ειδικών καταχωρήσεων στις επαγγελματικές κατηγορίες που επιθυμείτε. Οι σελίδες του σας προσφέρονται για διαφημιστική προβολή της επιχείρησής σας μέσω banner διαφόρων μεγεθών, σε διάφορες θέσεις και με διαφορετικό κόστος. Η ιστοσελίδα μας αποτελεί την καλύτερη πηγή πληροφόρησης για τον επισκέπτη της που αναζητά πληροφορίες για την Ελλάδα.

Δυνατότητες προβολής


Υπάρχουν τρεις δυνατότητες όσον αφορά την προβολή της επιχείρησής σας


Συνδρομητική Καταχώρηση


Η Συνδρομητική Καταχώρηση από € 5,00 περιλαμβάνει πλήρη παρουσίαση της επιχείρησης και αποτελεί την πρώτη επιλογή του χρήστη. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχετε εταιρική ιστοσελίδα, σελίδα μας σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας μέσω ενός πλήρους προφίλ και με αυτόν τον τρόπο να εμφανίζεστε και εσείς, στις παγκόσμιες μηχανές αναζήτησης και στα κοινωνικά δίκτυα, ή κατασκευή απλής σελίδας εφάπαξ € 50,00 χωρις διαφήμιση στην σελίδα μας.


Το προφίλ περιλαμβάνει:
  • Επιπλέον στοιχεία επικοινωνίας, όπως κινητό, web site, email
  • Λογότυπο της επιχείρησης
  • Περιγραφή υπηρεσιών και προϊόντων
  • Φωτογραφίες και βίντεο
  • Διεύθυνση σε χάρτη
  • Τρέχουσες προσφορές

δείτε παρακάτω παράδειγμα της Συνδρομητικής Καταχώρησης


πατήστε για να δείτε ένα Demo από τα πολλά διαθέσιμα templates

Χορηγός – Banner


Διαφημιστείτε με banner στον ιστότοπο μας από € 2,00, το οποίο θα οδηγεί στο προφίλ σας και στα προϊόντα σας. Το banner θα αναρτηθεί σε επιλεγμένες υψηλής επισκεψιμότητας σελίδες του ιστότοπου μας.


δείτε παρακάτω παράδειγμα του Χορηγού – Banner μεγάλο σε κεντρικό σημείο της σελίδαςδείτε παρακάτω παράδειγμα του Χορηγού – Banner σε κεντρικό σημείο της σελίδαςδείτε παρακάτω παράδειγμα του Χορηγού – Banner στα πλάγια


Δημοσίευση ενημερωτικού δελτίου


Μπορείτε να μας στείλετε, ή μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς ένα άρθρο, κατ’ανώτατο όριο, 600 λέξεις στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει σύνδεση με τον ιστότοπο σας και το οποίο θα καταχωρηθεί σε ενότητα του ιστότοπου μας στην οποία ταιριάζει ο χαρακτήρας ή τα προϊόντα της επιχείρησής σας. Αν θέλετε να κινηθείτε δυναμικά στο Internet, τα παραπάνω είδη διαφήμισης αποτελούν τον ιδανικό τρόπο από € 4,00. Αυξάνετε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας, προωθείτε τα προϊόντα σας, περνάτε μηνύματα και προσφορές. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες προβολής στην ιστοσελίδα μας, στέλνοντάς μας email στο contact@prognosi-kairou.gr

δείτε παρακάτω παράδειγμα της Δημοσίευσης ενημερωτικού δελτίου


Τιμοκατάλογος διαφημήσεων


συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

ή καλέστε μας στο 6956099065